24 maj

Inredning av ny restaurang i Ronneby

Det största projektet som vi fått hittills är att inreda en ny restaurang i Ronneby.

Ett projekt som krävs lång planering. Inspiration och ideér till restaurangen är inte bara hämtade här hemifrån utan även från Asien . Då vi tillbringat vintern i Thailand fanns gott om tid till att fundera, planera och beställa varor lagom tills vi åter var hemma och kunde sätta igång med inredningen. En del var redan förberett, som bord och vissa lampor.

Det största momentet var att få baren på plats. Funderingar kring hur den skulle sitta fast och vara stabil och hur det skulle  se ut var några orostankar. Titta på bilder så förstår ni vad jag menar. Peter la ner ett otroligt jobb till att få den ordentligt på plats.

Vår tanke har varit att det ska vara en restaurang där detaljer ska finnas överallt. En restaurang som smälter in i omgivningen, vilket är hav, öar, båtar och allt vad skärgård innebär. Vi har fått fria händer till att just inreda restaurangen i marin stil, vilket vi har gjort. Det är också en stil vi själva tycker om och därför är allt gjort med en personlig känsla. Fler bilder kommer att läggas upp.

Bardisk i restaurang!

Bardisk i restaurang!

http://www.miomis.com/wp-admin/media-upload.php?post_id=202&type=image&TB_iframe=1

Intresserad?

Skriv in din e-mailadress och telefonnummer så kontaktar vi dig!